PNI & RENDIMENT ESPORTIU

PNI & RENDIMENT ESPORTIU

PNI & RENDIMENT ESPORTIU

Sabíeu que cada vegada més professionals de l’esport utilitzen la PNI per millorar el seu rendiment esportiu i obtenir resultats cada vegada millors?

Hi ha una GRAN QUANTITAT DE FACTORS que influeixen en el rendiment humà. El caràcter integrador de la PNI, fa que es converteixi en una gran eina per a qualsevol esportista, ja que fent petites intervencions sobre els hàbits de vida (alimentació, suplementació, descans) es poden aconseguir grans millores.

La nutrició és un dels pilars fonamentals de l’esportista tant pel seu rendiment com per la seva recuperació de les lesions.

L’alimentació i suplementació adequada que hauria de fer una persona que habitualment fa esport anirà molt lligada al tipus de disciplina esportiva que pràctica.

Vols millorar el teu rendiment esportiu? Demana la teva cita amb el nostre psiconeuroimmunòleg Marc Serra i ell t’ensenyarà eines per poder millorar el teu rendiment.

No ho dubtis més i truca’ns! Et podem ajudar!

WhatsApp chat
Per protegir la teva intimitat, abans de continuar volem assegurar-nos que saps que, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, utilitzem les “cookies” a la web per millorar la teva experiència de lectura. Si vols saber-ne més pots llegir la nostra política de cookies i de privadesa.    Més informació
Privacidad